Valmistujaismenut

MENU ”Hooray!”

Rapeaa sydänsalaattia, leipäjuustoa, grillattua luumua, mansikkaa, paahdettua cashewpähkinää ja viikunavinaigretteä (L,G)

Heinäsavustettua kotimaista kirjolohta, sinapinsiemenillä ja tillillä maustettua varhaisperunaa, pikkelöityä helmisipulia, mallascrumblea ja piparjuurimajoneesia (M)

Paahdetulla valkosipulilla maustettua rapua, sitruunaista helmiohraa, hunajanaurista, grillattua sokerihernettä ja gremolatakreemiä (L,G)

Paahdettua munakoisoa, varhaiskaalisalaattia, grillattua parsaa, granaattiomenaa ja tattimajoneesia (L,G)

Karhunlaukalla maustettua mozzarellaa, villitomaatti-sipulisalaattia , basilikamajoneesia ja paahdettuja pinjansiemeniä (L,G)

Rapusipsejä (M,G) ja avocadomoussea (V,G)

MENU ”GONGRATS!”

Vihreää salaattia, sitruunaverbenalla maustettua melonia, paahdettuja kalamata oliiveja, pinjansiemeniä ja kuusenkerkkävinaigretteä (M,G)

Grillattua halloumia, harissalla ja ruohosipulilla maustettua varhaisperunaa, tomaatticoncasssea, rapeaa lehtikaalia ja basilikamajoneesia (L,G)

Savustettua tofua, tabbouleh-salaattia, mausteisia kikherneitä, suolapaahdettua cashewpähkinää ja chilimajoneesia (V)

Chimichurri nyhtökauraa, maissi-salsaa, tryffelimajoneesia, vesikrassia, paahdettua perunaa ja tuoretta jalopenoa (V)

Metsäsieniquiche roquefort-juustosta, rucolanversoa ja pikkelöityä punasipulia (L)

Mustapippuri-rosmariini focacciaa (V) ja savupaprikatapenadea (V,G)

MENU ”HAPPY DAYS”

Kylmä kokonaisuus

Vihersalaattia, marinoitua vihreää parsaa, mansikkaa, pecorino romanoa, paahdettuja auringonkukansiemeniä ja tomaattivinaigretteä (L,G)

Jättikatkarapuja ‘’salsa verde’’, raikasta kasviskvinoaa, paahdettua seesamia, sitruunan kuorta ja romescokastiketta (M,G)

Grillattua chimichurrihärkää, maissi-salsaa, tryffelimajoneesia, vesikrassia, paahdettua perunaa ja tuoretta jalopenoa (M,G)

Metsäsieniquiche roquefortjuustosta, rucolaa ja marinoitua punasipulia (L)

Rakuunalla maustettua hunajapaahdettua punajuurta, puy-linssisalaattia, paahdettua marconamantelia ja vuohenjuustokreemiä (L,G)

Mustapippuri-rosmariinifocacciaa (V) ja savupaprika-tapenadea (V,G)

MENU ”KEEPT IT COOL”
Cocktailpala-menu

Härkätartaria, tryffelillä maustettua helmiohraa, keltuaiskreemiä, rapeaa kaprista ja tuoretta piparjuurta (M)

Soijalla ja seesamilla maustettua lohitatakia, yamitsuki kurkkua, puffattua riisiä ja togarashimajoneesia (M,G)

Karhunlaukalla maustettua mozzarellaa, villitomaatti-sipulisalaattia, basilikaa,
paahdettuja pinjansiemeniä ja yuzudressing (L,G)

Metsäsieniquiche roquefort-juustosta, rucolaa ja marinoitua punasipulia (L)

Lakritsilla maustettua karamellipannacottaa, raparperia ja paahdettua valkosuklaata (G)