Istuva illallinen

Soupster Sit Down Dinner

 

MENU ”Earth & Water”

Alkuruoka

Kermainen maa-artisokkakeitto ja paistettua artisokkaa ja tryffeli kreemiä (L, G)

Pääruoka

Paistettua kuhaa, ”jokirapu-kuhakroketti”, hummeri-voikastiketta taimenen mädillä, tryffeli-perunapyreetä,  suolapaahdettua keltajuurta ja rapeaa lehtikaalia (l)

Jälkiruoka

Suklaakakkua, paahdettua valkosuklaata, ruusulla maustettua kirsikkakompottia ja marenkia ja kedon kukkaa

 

MENU ”Forest” 

Alkuruoka  

Sokerisuolattua siikaa, porkkanapyre, pikkelöityjä mini porkkanoita, rapeaa lehtikaalia, lipstikkakreemiä,  ketunleipäspongea, siianmätiä ja sarviorvokkeja (L)

Pääruoka

Heinä savustettua poronfilettä, paistettuja kotimaisia sieniä, tummaa punaviini-herukkakastiketta, puikulaperunapyrettä, rosmariinilla maustettua keltajuurta, puolukkachutneytä ja tarhamaltsaa (L,G)

Jälkiruoka

Tummasuklaamoussea, suklaamultaa, kuusenkerkällä marinoituja mustikoita, mustikkalunta, kuusenkerkkäsiirappia ja mustikka-Tuillekeksiä (L)

 

MENU ”Gust Of Nature ”

Alkuruoka

Rapeaa hernetempeä, porkkanapyreetä, pikkelöityjä miniporkkanoita, rapeaa lehtikaalia, lipstikkamajoneesia, kaviarttia, sarviorvokkeja ja grillattua sydänsalaattia (V, G)

Pääruoka

Metsäsienillä täytettyä paahdettua bataattia, rosmariinilla maustettua keltajuurta, puolukkachutney, tarhamaltsa,  herukkahummusta ja balsamicokastiketta (V, G)

Jälkiruoka

Tummasuklaamoussea, suklaamultaa, kuusenkerkällä marinoituja mustikoita, mustikkalunta, kuusenkerkkäsiirappia ja mantelicrumblea (V, G)