Soupster Sit Down Dinner
MENU ”Earth & Water”
Alkuruoka
Kermainen maa-artisokkakeitto ja paistettua artisokkaa ja tryffeli kreemiä (L, G)
Pääruoka
Paistettua kuhaa, ”jokirapu-kuhakroketti”, hummeri-voikastiketta taimenen mädillä, tryffeli-perunapyreetä, suolapaahdettua keltajuurta ja rapeaa lehtikaalia (l)
Jälkiruoka
Suklaakakkua, paahdettua valkosuklaata, ruusulla maustettua kirsikkakompottia ja marenkia ja kedon kukkaa
MENU ”Forest”
Alkuruoka
Sokerisuolattua siikaa, porkkanapyre, pikkelöityjä mini porkkanoita, rapeaa lehtikaalia, lipstikkakreemiä, ketunleipäspongea, siianmätiä ja sarviorvokkeja (L)
Pääruoka
Heinä savustettua poronfilettä, paistettuja kotimaisia sieniä, tummaa punaviini-herukkakastiketta, puikulaperunapyrettä, rosmariinilla maustettua keltajuurta, puolukkachutneytä ja tarhamaltsaa (L,G)
Jälkiruoka
Tummasuklaamoussea, suklaamultaa, kuusenkerkällä marinoituja mustikoita, mustikkalunta, kuusenkerkkäsiirappia ja mustikka-Tuillekeksiä (L)
MENU ”Gust Of Nature ”
Alkuruoka
Rapeaa hernetempeä, porkkanapyreetä, pikkelöityjä miniporkkanoita, rapeaa lehtikaalia, lipstikkamajoneesia, kaviarttia, sarviorvokkeja ja grillattua sydänsalaattia (V, G)
Pääruoka
Metsäsienillä täytettyä paahdettua bataattia, rosmariinilla maustettua keltajuurta, puolukkachutney, tarhamaltsa, herukkahummusta ja balsamicokastiketta (V, G)
Jälkiruoka
Tummasuklaamoussea, suklaamultaa, kuusenkerkällä marinoituja mustikoita, mustikkalunta, kuusenkerkkäsiirappia ja mantelicrumblea (V, G)